Η αλλαγή του χρόνου είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για πολλούς ανθρώπους. Είναι η στιγμή εκείνη που πολλοί άνθρωποι θέτουν νέους στόχους και εύχονται τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα τη νέα χρονιά. 

wine outlet - κρασιά ρεβεγιόν

Φίλοι, γνωστοί και οικογένειες μαζεύονται σε σπίτια για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο, το τελευταίο δείπνο πριν αλλάξει η χρονιά. Σίγουρα το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, ειδικά για τους σεφ της βραδιάς. Οι δικοί μας άνθρωποι που μαγειρεύουν και ετοιμάζουν πεντανόστιμα γεύματα για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα γεύμα που οι καλεσμένοι θα το θυμούνται μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα. 

 

Μη ξεχνάμε πως για την απόλαυση ενός νόστιμου δείπνου, χρειάζεται και το κατάλληλο μπουκάλι κρασί. Ένα μπουκάλι κρασί που θα δένει τις γεύσεις και θα δημιουργήσει τις πιο ωραίες αναμνήσεις όταν ο παλιός ο χρόνος φεύγει.

 

Στο wine outlet θα βρείτε ποια κρασιά μπορείτε να απολαύσετε στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

 

  • Κόκκινο κρασί

wine outlet - κόκκινα κρασιά

Το πρώτο είδος κρασιού το οποίο σίγουρα μπορείτε να σερβίρεται στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς είναι ένα γευστικό κόκκινο κρασί. Σίγουρα κανείς θα χαρακτήριζε το κόκκινο κρασί, μια κλασική επιλογή καθώς ταιριάζει απόλυτα τόσο με κρεατικά και τυριά που συνήθως σερβίρονται σε τέτοιου είδους δείπνα. Επίσης το κόκκινο κρασί είναι ιδανικό για τους χειμωνιάτικους μήνες καθώς μας ζεσταίνει και παράλληλα μπορεί να μας προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία γεύσεων. Το La Tour Μελάς Cyrus Οne Ερυθρός, είναι εδώ για να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις του αλλά και να απογειώσει το γιορτινό σας δείπνο.

 

  • Λευκό κρασί

wine outlet - λευκά κρασιά για ρεβεγιόν

Ένα ακόμα είδος κρασιού το οποίο μπορεί να επιλέξει κανείς για το πρωτοχρονιάτικο δείπνο, είναι ένα μπουκάλι λευκό κρασί. Ένα ποτήρι λευκό κρασί με μια πιατέλα τυριών ή με ένα γλυκό, μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος τόσο να τελειώσει ο παλιός ο χρόνος όσο και να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά. Το Samos Nectar, είναι μια ιδανική επιλογή αν σας αρέσουν τα παλαιωμένα κρασιά με ιδιαίτερο άρωμα. Σίγουρα είναι το τέλειο κρασί για να συνοδέψετε γλυκόξινα γεύματα αλλά και το επιδόρπιο. Με αυτό το κρασί, η αλλαγή του χρόνου θα έρθει με τους πιο μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.

 

  • Ροζέ κρασί

 

Η τρίτη επιλογή κρασιού που μπορεί να συνοδέψει άψογα το πρωτοχρονιάτικο δείπνο σας, είναι ένα ροζέ κρασί. Μπορεί κανείς να θεωρεί πως είναι μια καλή επιλογή κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για να συνοδεύσει ένα πλατό τυριών που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Το Κτήμα ΑΛΦΑ Ροζέ, θα είναι υπέροχη συνοδεία για τις σαλάτες του γεύματος σας.

 

  • Σαμπάνια

Καλύτερα κρασιά για ρεβεγιόν - wine outlet

Τέλος, δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα, ο πρωταγωνιστής της Πρωτοχρονιάς η “Σαμπάνια”. Είναι το κρασί εκείνο που σηματοδοτεί περισσότερο από όλα τα άλλα την αλλαγή του νέου χρόνου, τη χαρά και τον πανηγυρισμό. Το Billecart-Salmon Brut Rose, σίγουρα θα αφήσει όλους τους καλεσμένους σας άφωνους με την υπέροχη γεύση του. Σίγουρα είναι η καλύτερη επιλογή σαμπάνιας για να μπει με 2023. 

Αφήστε μια απάντηση