Γιορτάστε μια ξεχωριστή περίσταση, προσφέροντας αυτό το limited- edition μπουκάλι στη συσκευασία με το πανέμορφο εικαστικό που αποτελεί σπάνια δημιουργία του σκωτσέζικου design studio Timorous Beasties. Το εντυπωσιακό σχέδιο συνδυάζει πανέμορφες απεικονίσεις σπάνιας χλωρίδας και πανίδας από τις τέσσερις άκρες της Σκωτίας, από τον επιβλητικό θαλασσαετό μέχρι τα ντελικάτα άνθη δρυάδας. 

Online Αγορά!

Αυτό το ποικιλόμορφο οικοσύστημα σπάνιας ομορφιάς αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την παρασκευή των εμβληματικών γεύσεων του ουίσκι Johnnie Walker εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Κάθε μπουκάλι Johnnie Walker Blue Label περιέχει εξαιρετικά σπάνια, προσεκτικά επιλεγμένα single malt και grain ουίσκι από τις τέσσερις άκρες της Σκωτίας. Μόνο 1 στα 10.000 βαρέλια των μοναδικών αποθεμάτων, όπου ωριμάζουν πάνω από 10 εκατομμύρια σκωτσέζικα ουίσκι, έχει τον πλούσιο και βαθύ χαρακτήρα που απαιτείται για την αριστοτεχνική παρασκευή του Johnnie Walker Blue Label. Σε αυτά περιλαμβάνονται και ορισμένα αναντικατάστατα βαρέλια από αποστακτήρια «φαντάσματα», κλειστά εδώ και χρόνια.

Αυτό το βραβευμένο ουίσκι παρασκευάζεται προσεκτικά σε μικρές παρτίδες χρησιμοποιώντας αποθέματα σπάνιων ουίσκι, τα οποία ωριμάζουν σε μπουκάλια sherry. Από τη γκάμα ουίσκι του Johnnie Walker μόνο το Johnnie Walker Blue Label παρασκευάζεται με αυτόν τον τρόπο. 

Κάθε γουλιά Johnnie Walker Blue Label είναι σαν να γεύεστε απολαυστικά, αρωματικά κύματα. Αρχικά αναδίδονται στρώσεις αποξηραμένων φρούτων και καπνός εσπεριδοειδών που στη συνέχεια εξελίσσεται σε νότες μελιού, γλυκών μπαχαρικών και βανίλιας. Καθώς η ένταση καταλαγιάζει, ανταμείβεστε με απολαυστικές, βελούδινες νότες σοκολάτας και μεστή καπνιστή επίγευση. Είναι ένα ουίσκι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Γιατί Johnnie Walker Blue Label;

Σπάνια Γεύση: Ένα απόλυτα ισορροπημένο και βελούδινα απαλό σκοτσέζικο ουίσκι με εντυπωσιακά βαθύ χαρακτήρα.

Σπάνια Ουίσκι: Αυτό το εξαιρετικό ουίσκι παρασκευάζεται από αποθέματα εκπληκτικά σπάνιων, προσεκτικά επιλεγμένων single malt και grain ουίσκι από τις τέσσερις άκρες της Σκωτίας, καθώς και από αναντικατάστατα βαρέλια από αποστακτήρια «φαντάσματα», κλειστά εδώ και χρόνια, καθένα από τα οποία προσθέτει τις μοναδικές γεύσεις και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Σπάνια Αριστοτεχνική Παρασκευή: Το Johnnie Walker Blue Label παρασκευάζεται με δεξιότητες και τεχνικές που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για ουίσκι κορυφαίας ποιότητας.

Βασικά Πλεονεκτήματα

Πελάτες (Γιατί να το έχετε στην κάβα σας;)

Το εξαιρετικό βάθος της γεύσης του Johnnie Walker Blue Label θα προσελκύσει νέους καταναλωτές ουίσκι. Ο πλούσιος και ιδιαίτερος χαρακτήρας του, καθώς και η σπανιότητα των ουίσκι που χρησιμοποιούνται, για να παρασκευαστεί αυτό το εξαιρετικό σκοτσέζικο ουίσκι, θα αυξήσουν το περιθώριο μέσα από τις πωλήσεις premium ποτών σε νέους καταναλωτές ουίσκι και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις πωλήσεις στους λάτρεις του ουίσκι. Αυτό το βραβευμένο ουίσκι θα λειτουργήσει ως σύμβολο κορυφαίας ποιότητας στην γκάμα των super-premium ποτών σας.

Bartender (Γιατί να το προσθέσετε στον κατάλογο σας;)

Χάρη στο βάθος του χαρακτήρα του, το Johnnie Walker Blue Label είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ουίσκι που θέλουν να το απολαμβάνουν σκέτο, αλλά ενδείκνυται και για την παρασκευή εκλεπτυσμένων, κλασικών κοκτέιλ με πρωτότυπες πινελιές. Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να επιδεικνύετε τις γνώσεις σας για το σκοτσέζικο ουίσκι.

Καταναλωτές (Γιατί να το αγοράσετε;)

Οι απαιτητικοί καταναλωτές θα εκτιμήσουν τη μοναδική γευστική εμπειρία και την εξαιρετική, αριστοτεχνική παρασκευή ενός ποτού με ιστορία 200 ετών. Οι νέοι καταναλωτές ουίσκι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν σε μεγαλύτερο βάθος την κατηγορία και να μοιραστούν αυτό το βραβευμένο σκοτσέζικο ουίσκι σε πιο ειδικές περιστάσεις.

Δείτε επίσης: Η Νέα Συλλογή Game of Thrones Single Malt Ουίσκι Ήρθε

Γευστικές Και Αρωματικές Νότες

Βελούδινα απαλό, με ζωηρές νότες φρούτων, πλούσια εσπεριδοειδή, νότες καραμέλας βουτύρου και ζεστή, παρατεταμένη καπνιστή επίγευση.

Μύτη: Ήπια, ολοκληρωμένη μύτη με χαρακτηριστικά ξηρό, καπνιστό χαρακτήρα και γλυκές νότες σταφίδας.

Ουρανίσκος: Η πρώτη γουλιά αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο στόμα, ενώ ακολουθεί μια έκρηξη γεύσεων: φουντούκια, μέλι, ροδοπέταλα, sherry και πορτοκάλι. Οι επόμενες γουλιές σας ανταμείβουν με περισσότερα κρυμμένα μυστικά, όπως κουμκουάτ, εκλεπτυσμένο αρωματικό καπνό, σανταλόξυλο και μαύρη σοκολάτα.

Επίγευση: Πλούσια και ξεχωριστά παρατεταμένη και απολαυστική επίγευση καπνού και πιπεριού που ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο ίχνος μπαχαρικών.

Πρόταση Σερβιρίσματος

Ιδανικά, πριν από κάθε γουλιά Johnnie Walker Blue Label πίνετε μια γουλιά παγωμένο νερό, για να προετοιμάζετε τον ουρανίσκο σας. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε μια νέα γευστική εμπειρία, δοκιμάστε το Johnnie Walker Blue Label με ίση ποσότητα σόδας, για να αναδείξετε την πολυεπίπεδη γεύση αυτού του ξεχωριστού σκωτσέζικου ουίσκι.

Johnnie Walker Blue Label Timorous Beasties Limited Edition Ουίσκι 700ml

Αφήστε μια απάντηση