Τα Special Releases 2019 είναι μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Περιλαμβάνει περιζήτητα και συλλεκτικά σκωτσέζικα ουίσκι που τα χαρακτηρίζει η φυσική αλκοολική τους δύναμη από το βαρέλι από τους αρχικούς αποσταγματοποιούς.

Η συλλογή αυτή παρουσιάζετε κάθε χρόνο από το 2001. Μιλάμε για μια επιτυχημένη και αναγνωρισμένη συλλογή από ουίσκι που παραμένουν περιζήτητα και επιδεικνύει το εύρος και το βάθος των εξαιρετικών αποθεμάτων σε ουίσκι της Diageo. Ουίσκι που δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανένας παραγωγός.

Προκειμένου να δημιουργηθεί η συλλογή Special Releases, η Diageo αξιοποιεί τα αποθέματα από περισσότερα από 30 αποστακτήρια. Φέρνει στην επιφάνεια προϊόντα από επιλεγμένα αποστακτήρια, όπως τα θρυλικά «ουίσκι-φαντάσματα», μέχρι ασυνήθιστες και πειραματικές εκφάνσεις παγκοσμίως διάσημων προϊόντων.

Αυτή η σειρά η Special Releases δημιουργεί σε συλλέκτες και γνώστες αποκλειστική πρόσβαση σε σπάνια ποτά με έναν μοντέρνο, εντυπωσιακό αλλά και προσιτό τρόπο.

SPECIAL RELEASES 2019

Η συλλογή Special Releases 2019 συγκεντρώνει 7 σπάνια και ιδιαίτερα single malt σκωτσέζικα ουίσκι με φυσική αλκοολική δύναμη βαρελιού. Τα ποτά επιλέχθηκαν προσεκτικά, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ελκυστικότητα για τους καταναλωτές.

Περιλαμβάνουν σπάνιες παραλλαγές γνωστών malt ουίσκι, κάποιες εκδόσεις αποστακτηρίων που χαρακτηρίζονται “κρυφά διαμάντια” και ένα ουίσκι από το Pittyvaich, ένα «αποστακτήριο-φάντασμα» που δεν λειτουργεί πλέον, το οποίο υπάρχει σε πεπερασμένη ποσότητα, γεγονός που αυξάνει την επιθυμία των καταναλωτών.

Τα προϊόντα πολυτελείας καταγράφουν άνοδο 5%, με τις ετήσιες δαπάνες να υπερβαίνουν τα 1,3 τρισ. δολάρια ετησίως. Τα σκωτσέζικα ουίσκι υψηλού κύρους (συμπεριλαμβανομένων των blended) αναπτύσσονται με ρυθμό 3%, ενώ τα σκοτσέζικα single malt υψηλού κύρους παρουσιάζουν επίσης ταχύτατη ανάπτυξη 12%.

Οι καταναλωτές αναζητούν εμπειρίες, κύρος, γνώσεις, σπανιότητα και ποιότητα. Τα ουίσκι υψηλού κύρους της συλλογής Special Releases ανταποκρίνονται σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Η συλλογή Special Releases 2019 μπορεί να γίνει ένα πολυτελές δώρο, με το οποίο θα καταπλήξετε και θα εντυπωσιάσετε. Η προσφορά ενός αδιαμφισβήτητα σπάνιου και πολύ υψηλής ποιότητας luxury ουίσκι περιορισμένης έκδοσης, αποτελεί πάντα ένα ιδανικό δώρο.

Η συλλογή Special Releases είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός στον κλάδο του ουίσκι. Σήμερα, η συλλογή δεν προσελκύει μόνο συλλέκτες και γνώστες του ουίσκι, αλλά και ένα νέο κοινό καταναλωτών ουίσκι. Αυτή είναι η πρώτη σειρά Special Releases που προσφέρεται σαν μια ενιαία συλλογή πειραματικών ουίσκι περιορισμένης έκδοσης και αποτελεί σίγουρα μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Τα ουίσκι της συλλογής

 

Pittyvaich 29 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Το παλαιότερο single malt που εμφιαλώθηκε σε αυτό το “αποστακτήριο-φάντασμα” (έκλεισε όταν ενοποιήθηκε ο κλάδος το 1993) που λειτούργησε μόλις 18 χρόνια. Το οποίο σημαίνει ότι εμφιαλώσεις υψηλής παλαίωσης με αλκοολική δύναμη βαρελιού, όπως αυτή, είναι σπάνιες.

 

 

 

 

 

 

 

Dalwhinnie 30 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

To Dalwhinnie είναι ένα νόστιμο ουίσκι που ωρίμασε για 30 χρόνια και εμφιαλώθηκε ως μέρος των Special Releases του Diageo 2019. Ωρίμασε σε επαναχρησιμοποιημένα βαρέλια, γεγονός που του χάρισε ένα ζωντανό και περίπλοκο προφίλ γεύσης που αρέσει πολύ.

 

 

 

 

 

 

 

Cardhu 14 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Το Cardhu 14 Ετών είναι ένα φανταστικά αρωματικό και λουλουδένιο single malt ουίσκι, που έχει ωριμάσει για 14 χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lagavulin 12 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Χαρακτηρίζεται από τον κλασικό καπνό Islay, τα φρούτα και ένα τσίμπημα θαλασσινού αλατιού.

 

 

 

 

 

 

 

 The Singleton of Glen Ord 18 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Μια έκφραση 18 ετών που μπορεί να υπερηφανεύεται για την αφθονία των φρούτων και μπαχαρικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talisker 15 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Άφθονο μπαχαρικό, με γλυκύτητα και ένα θαλασσινό αεράκι που τρέχει μέσα από τα κοράλλια που αντανακλώνται στην ετικέτα σύμφωνα με το θέμα «Σπάνιο στη Φύση – Rare by Nature» των ειδικών εκδόσεων για το 2019.

 

 

 

 

 

 

 Cragganmore 12 Ετών Ουίσκι (Special Release 2019)

Είναι μια μάλλον νόστιμη έκφραση που ωρίμασε σε βαρέλια αμερικανικής βελανιδιάς για 12 χρόνια πριν εμφιαλωθεί σε δύναμη βαρελιού.

 

 

Αφήστε μια απάντηση