Τι είναι τα WinePoints;

WinePoints ονομάζονται οι πόντοι επιβράβευσης του Wine Outlet. Δημιουργήσαμε τα WinePoints για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πελάτες μας, σε εσένα! Τα WinePoints είναι αληθινά χρήματα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στις αγορές σου. Ένα Winepoint = 0,10 Ευρώ!

Πως μαζεύω WinePoints;

Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι να μαζέψεις WinePoints:

  1. Εγγραφή: Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παίρνεις αυτόματα 10 WinePoints. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πρώτα σου WinePoints ακόμα και στην πρώτη σου αγορά. Στην ολοκλήρωση της παραγγελίες υπάρχει ανάλογο κουμπί το οποίο μπορείς να κλικάρεις για να έχεις την ανάλογη έκπτωση στην παραγγελία σου. Μην ξεχνάς οτι 10 WinePoints = 1 Ευρώ!
  2. Με κάθε αγορά:  Κάθε φορά που αγοράζεις τα αγαπημένα σου κρασιά κερδίζεις WinePoints. Κερδίζεις με την αγορά του κάθε κρασιού. Όσα περισσότερα μπουκάλια αγοράζεις τόσο περισσότερους πόντους παίρνεις αυτόματα. Όσο πιο special είναι τα κρασιά τόσους περισσότερους πόντους κερδίζεις. Για την ακρίβεια κερδίζεις 1 WinePoint για κάθε 5 ευρώ. Στην καρτέλα του κάθε κρασιού μπορείς να δείς πόσους πόντους κερδίζεις αν αγοράσεις το συγκεκριμένο κρασί.
  3. Κριτική κρασιών:  Δοκίμασε τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά μας και πες μας την άποψή σου ακόμα και αν είναι αρνητική. Η άποψή σου είναι πολύ σημαντική. Βοήθησε τους άλλους επισκέπτες να διαλέξουν τα καλύτερα κρασιά για τα γούστα τους και ταυτόχρονα κέρδιζε WinePoints. Με κάθε κριτική κερδίζεις 3 WinePoints. Μπορείς να κάνεις μέχρι 10 κριτικές ανά ημέρα!

 

*Μπορείς να κάνεις μέχρι 10 κριτικές κρασιών την ημέρα.

Πως εξαργυρώνω τα WinePoints μου;

Μπορείς να εξαργυρώσεις τα WinePoints σου όποτε εσύ επιθυμείς. Όταν φτάσεις στην τελική φάση της παραγγελίας θα δείς πόσα WinePoints έχεις και εκεί μπορείς να πατήσεις εξαργύρωση για να έχεις την ανάλογη έκπτωση στην παραγγελία σου. Το μέγιστο που μπορείς να εξαργυρώσεις σε μια παραγγελία είναι μέχρι 100 WinePoints δηλαδή μέχρι 10 ευρώ.

banner-gourounakipage