ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Προτεραιότητά μας είναι να νιώθετε απόλυτη ασφάλεια καθώς διαλέγετε τα αγαπημένα σας κρασιά, καθώς ενημερώνεστε σχετικά με το κρασί απο το blog μας και κυρίως όταν ολοκληρώνετε την αγορά σας και πληρώνετε online! Για αυτό τον λόγο το Wine Outlet χρησιμοποιεί όχι μία αλλά τρεις βαθμίδες ασφαλείας!

1. Comodo EV SSL

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει οπωσδήποτε να έχει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης δεδομένων, το γνωστό σε όλους SSL (Secure Sockets Layer). Σε αντίθεση με τα κοινά SSL που χρησιμοποιούν τα περισσότερα eshop στην Ελλάδα τα οποία παρέχουν κρυπτογράφηση 128-bit, το Wine Outlet χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση νέας γενιάς απο μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, την Comodo. Η κρυπτογράφηση που παρέχουμε είναι 2048-bit και έχει το πράσινο λουκέτο δίπλα στο https://wineoutlet.gr. Αυτό σημαίνει ότι το eshop μας έχει εγκριθεί απο επίσημους φορείς για την αξιοπιστία και ασφάλεια που παρέχει στους χρήστες του.

Τι είναι το SSL;

SSL είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων που ανταλάζονται μεταξύ 2 υπολογιστών ή μεταξύ ενός υπολογιστή (ή κινητού) με μια ιστοσελίδα ή server. Αυτό σημαίνει ότι όταν εσείς μπαίνετε στο eshop τότε αυτόματα δημιουργείται μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα στον υπολογιστή σας η την φορητή σας συσκευή και το eshop μας. Έτσι κανένας, ούτε ένας έμπειρος hacker δεν μπορεί να δεί και να κλέψει της πληροφορίες που ανταλλάσονται οι οποίες μπορεί να είναι προσωπικά δεδομένα όπως κωδικοί και email ή ακόμα και αριθμοί πιστωτικών καρτών και κωδικοί ebanking.
comodo

Ποιά είναι η Comodo;

Η Comodo είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο όσων αφορά τα SSL και προστασία ηλεκτρονικών υπολογιστών με πάνω απο 600 υπαλλήλους. Αυτή την στιγμή προστατεύει πάνω απο 70 εκατομμύρια υπολογιστές και πάνω απο 700 χιλιάδες ιστοσελίδες όπως είναι το Hostgator, το BBC, η Shell και BP, ή Toshiba, ή IBM και πολλές άλλες. Για το SSL η Comodo δίνει εγγύηση ύψους $250,000. Αυτό σημαίνει οτι ακόμα και στην απειροελάχιστη περίπτωση που πέσετε θύμα ηλεκτρονικής απάτης τότε η Comodo θα σας αποζημιώσει πλήρως και με το παραπάνω!

Προσοχή: Πάντα να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο και ποτέ μην χρησιμοποιείτε πιστωτικές κάρτες ή ebanking σε ιστοσελίδες χωρίς κρυπτογράφηση SSL.

 

2. Ασφαλείς Συναλλαγές Μέσω Eurobank

Συχνά ακούμε ιστορίες για ηλεκτρονικές απάτες και κλοπή στοιχείων πιστωτικώ και χρεωστικών καρτών. Αυτό είναι αδύνατο στην ιστοσελίδα του Wine Outlet. Συνεργαζόμαστε με μια απο τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα και όλες οι συναλλαγές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα γίνονται μέσω του ασφαλούς συστήματος της Eurobank. Αυτό σημαίνει οτι όταν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής οποιαδήποτε κάρτα και προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές σύστημα της Eurobank όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας με απόλυτη ασφάλεια. Μόλις τα στοιχεία σας εξακριβωθούν και γίνουν δεκτά απο την τράπεζα τότε πάλι αυτόματα μεταφέρεστε πίσω στην σελίδα μας όπου θα δείτε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη.

3. Codeguard Change Alerts & Cloud Backups

Η δεύτερη βαθμίδα προστασίας του Wine Outlet είναι η Codeguard, μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες cloud backup και change alert στην Αμερική. Η Codeguard ελέγχει το Wine Outlet κάθε μέρα και στέλνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία του eshop. Έτσι σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος ιός ή κακόβουλο λογισμικό η Codeguard μας προειδοποιεί αμέσως. Αν και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο απο την στιγμή που χρησιμοποιούμε την Comodo και την Sitelock αλλά εμείς θέλουμε να είμαστε 1.000.000% σίγουροι για την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη σας.

Επίσης η Codeguard κάνει αυτόματα backup στο eshop μας κάθε 24 ώρες για να εξασφαλίσει ότι τα στοιχεία στο λογαριασμό σας και το ιστορικό των αγορών σας δεν θα χαθούν ποτέ!

codeguardback