ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το WineOutlet “γεννήθηκε” με σκοπό να φέρει κοντά σας μια πλούσια συλλογή απο εκλεκτές ετικέτες κρασιών και ποτών απο την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, μικρών και μεγάλων παραγωγών. Τα κρασιά μας έχουν επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή απο την ομάδα οινολόγων μας. Μπορείτε λοιπόν να είστε σίγουροι ότι οποιoδήποτε κρασί και να επιλέξετε είναι άριστης ποιότητας.

Η 20ετή εμπειρία της ομάδας μας και η αγάπη μας για το κρασί είναι πάντα στη διάθεσή σας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κρασί που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και για κάθε περίσταση, είτε για το τραπέζι σας είτε για δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εύκολα και γρήγορα θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κρασί που εσείς επιλέξατε για να νιώσετε σαν να το έχετε ήδη δοκιμάσει!

Δοκιμάζουμε όλα τα νέα κρασιά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και πάντα προτείνουμε τα καλύτερα απο αυτά με ειδικές προσφορές. Έτσι έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε νέα κρασιά με την εγγύηση του Wine Outlet στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας η υψηλή ποιότητα προϊόντων, η καλή σχέση ποιότητας – τιμής και ο σεβασμός στις επιθυμίες του κάθε επισκέπτη. Θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να αγαπήσετε το κρασί όσο το αγαπάμε κι εμείς!

Μια επίσκεψη στο κελάρι μας θα σας πείσει! Καλή απόλαυση!