ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με 5 διαφορετικούς τρόπους! Οι τρόποι αυτοί είναι:

 1. Μετρητά κατά την Παράδοση – Αντικαταβολή
 2. Πιστωτική ή χρωστική κάρτα μέσω Eurobank
 3. Paypal
 4. Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Wine Outlet
 5. Στην κάβα του Wine Outlet εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε απο την κάβα μας

Η σειρά είναι τυχαία και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος πληρωμής που συνιστούμε. Όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε είναι 100% ασφαλής και δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις! Οπότε επιλέξτε αυτόν που σας βολεύει καλύτερα και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας!

Παρακάτω αναφέρουμε αναλυτικά τι είναι ο κάθε τρόπος πληρωμής και τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με τον κάθε τρόπο ξεχωριστά!

1. Μετρητά κατά την Παράδοση – Αντικαταβολή

Σημείωση: Ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο Αττικής.

Η πιο εύκολη και πιο παραδοσιακή μέθοδος πληρωμής είναι φυσικά με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Στην σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας επιλέξτε αυτή την μέθοδο εφόσον δεν θέλετε να πληρώσετε online μέσω κάποιας κάρτας αλλά επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά στο courier την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν στο τηλέφωνο επικοινωνίας για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και τα στοιχεία σας και να προχωρήσουμε στην άμεση αποστολή της.

2. Πιστωτική ή χρωστική κάρτα μέσω Eurobank

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος πληρωμής και σχετικά εύκολος και απόλυτα ασφαλής είναι η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που να έχει το σήμα MasterCard, Maestro ή VISA. Η πληρωμή θα ολοκληρωθεί σε ελάχιστα λεπτά online και είναι απόλυτα ασφαλής. Γι επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια που παρέχει στους χρήστες του το Wine Outlet μπορείτε να δείτε τις 3 βαθμίδες ασφαλείας στην σελίδα Ασφάλεια Συναλλαγών.

Επιπλέον η πληρωμή με κάρτα γίνεται μέσω του συστήματος της τράπεζας Eurobank. Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και πατήσετε ολοκλήρωση παραγγελίας τότε θα μεταφερθείτε αυτόματα στο σύστημα της Eurobank όπου θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να γίνει η πληρωμή. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί τότε θα μεταφερθείτε πάλι αυτόματα στην σελίδα επιβεβαίωσης του Wine Outlet. Όλα γίνονται απλά και γρήγορα και πάντα σας ενημερώνουμε σε ποιά φάση βρίσκεται η πληρωμή και η παραγγελία σας.

 Επιπλέον πληροφορίες για την πληρωμή με κάρτα

 • Τι ακριβώς είναι το CVC / CVV που μου ζητάτε;

Το CVC / CVV είναι ένας τριψήφιος αριθμός ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Ο λόγος που ζητείται ο συγκεκριμένος αριθμός είναι για επιπλέον ασφάλεια. Ο αριθμός βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας πάνω δεξιά και αυτό που χρειάζεστε είναι μόνο τα 3 τελευταία ψηφία.

 • Τι θα συμβεί αν γίνει κάποιο λάθος κατά την διαδικασία της πληρωμής (π.χ. αν πατήσω cancel ή διακοπεί η σύνδεση);

Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί σχεδόν όλους. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Τίποτα! Τίποτα που να σας ανησυχεί καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα χρήματά σας. Το πιο πιθανό είναι να ακυρωθεί η πληρωμή και να πρέπει να δοκιμάσετε πάλι. Αυτό εξαρτάται απο την φάση που βρισκόσασταν πριν κοπεί η σύνδεση. Η άλλη περίπτωση είναι η πληρωμή να έχει ολοκληρωθεί και το ποσό να έχει δεσμευτεί απο την κάρτα σας. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας είτε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας είτε για να σας πούμε ότι λάβαμε μια αποτυχημένη προσπάθεια πληρωμής!

 • Μπορώ να πληρώσω με άτοκες δόσεις απο την κάρτα μου;

Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό. Το Wine Outlet δεν δέχεται πληρωμές με δόσεις. Το κόστος της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και έξοδα αποστολής θα δεσμευτεί απο την κάρτα σας.

3. Πληρωμή με PayPal

Σε αυτό τον τρόπο πληρωμής τα λόγια είναι περιττά καθώς όσοι επιλέξουν να πληρώσουν με Paypal σίγουρα γνωρίζουν τί είναι και πως λειτουργεί. Ωστόσο, θα αναφέρουμε κάποια πράγματα για εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς είναι αυτό το περίφημο Paypal που ακούμε συχνά τελευταία.

Σκεφτείτε το Paypal σαν μια παγκόσμια διαδικτυακή τράπεζα. Ανοίγετε λογαριασμό απο το ίντερνετ και μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Κάτι σαν το ebanking αλλά πολύ πιο ασφαλές και πολύ πιο γρήγορο. Όταν κάνετε πληρωμή μέσω Paypal τα χρήματα μεταφέρονται σε δευτερόλεπτα. Έτσι η παραγγελία σας εκτελείται άμεσα χωρίς χρονοτριβές. Στον λογαριασμό σας στο Paypal μπορείτε είτε να μεταφέρετε χρήματα απο κάποιο δικό σας λογαριασμό είτε να συνδέσετε την πιστωτική σας κάρτα και κάθε φορά που κάνετε αγορά τα χρήματα δεσμεύονται απο την κάρτα σας αλλά με την διαφορά οτι μόνο το Paypal ξέρει τα στοιχεία της κάρτας σας. Στο Paypal μπορείτε επίσης να δεχτείτε χρήματα. Το Paypal είναι μια παγκόσμια εταιρεία με μεγάλη φήμη και εγγυάται για την ασφάλεια των στοιχείων σας και των χρημάτων σας.

4. Απευθείας Τραπεζική Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Wine Outlet

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να πληρώσετε με τους παραπάνω τρόπους πληρωμής τότε μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό του Wine Outlet. Αυτό μπορεί να γίνει είτε απευθείας στην τράπεζα είτε μέσω ebanking. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε παρακαλώ βεβαιωθείτε οτι το ποσό που θα λάβουμε στον λογαριασμό μας θα είναι το ακριβώς αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Και κυρίως στην περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε την μεταφορά μέσω ebanking, όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε ποιός θα επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής τότε θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Παρακάτω είναι οι λογαριασμοί του Wine Outlet. Η επωνυμία της επιχείρησής μας είναι Ε. Λαουρδέκης & ΣΙΑ Ο.Ε.:

 1. ALPHA BANK: 119-00-2320-003934  –  IBAN: GR4401401190119002320003934
 2. ALPHA BANK: 235002002005593  –  IBAN: GR2501402350235002002005593
 3. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6391-040030-671  –  IBAN: GR9201713910006391040030671
 4. EUROBANK: 200079825  –  IBAN: GR6002600340000760200079825
 5. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 146/441330-02  –  IBAN: GR8901101460000014644133002

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας μόνο αφού εμφανιστούν τα χρήματα σε έναν απο τους παραπάνω λογαριασμούς. Για να εκτελεστεί άμεσα η παραγγελία σας μπορείτε να μας στείλετε με fax το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο fax: 210 7222131 ή στο email: [email protected]

5. Πληρωμή στην κάβα του Wine Outlet

Εφόσον επιλέξετε παραλαβή απο την κάβα μας τότε έχετε και την δυνατότητα να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα την στιγμή της παραλαβής. Θα μας βρείτε Ευφρονίου 63 (Περιοχή Caravel), Αθήνα. Έτσι θα παραλάβετε άμεσα την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον έξοδα όπως κόστος μεταφορικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7222130 πριν έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας για να επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη και σας περιμένει για να μην χρειαστεί να περιμένετε εσείς!