ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις συχνές ερωτήσεις και απορίες που έχουν οι χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αν έχετε κάποια ερώτηση και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλούμε ρίξτε πρώτα μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις. Ίσως η ερώτησή σας να βρίσκετε παρακάτω και να μην χρειαστεί να περιμένετε επιπλέον απάντηση απο την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Φυσικά και όχι. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας χωρίς να κάνετε εγγραφή. Ωστόσο το να κάνετε εγγραφή συνιστάται καθώς είναι πιο εύκολο να πραγματοποιήσετε τις επόμενες παραγγελίες σας επειδή τα στοιχεία αποστολής θα έχουν αποθηκευτεί στον λογαριασμό σας. Οπότε αγοράζετε τα αγαπημένα σας κρασιά με μερικά κλικ.

Έχετε επίσης την δυνατότητα εγγραφής μέσω Facebook με ένα κλίκ για να μην χάνετε χρόνο!

Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι 100% ασφαλείς και το Wine Outlet εγγυάται για αυτό. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας και για αυτό το λόγο έχουμε όχι μία αλλά τρείς βαθμίδες ασφαλείας. Τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ασφαλή. Και για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια, όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται μέσω του συστήματος της Eurobank!

ΝΑΙ! Όλες οι τιμές στο eshop του Wine Outlet είναι τελικές τιμές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Παράδοση των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Μπορούμε να κάνουμε και παραδόσεις στο εξωτερικό αλλά για αυτό θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάνουμε οτι μπορούμε έτσι ώστε τα έξοδα αποστολής να είναι το λιγότερο δυνατό. Ωστόσο για παραδόσεις εξωτερικού και σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

Η παράδοση γίνεται σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας. Συνήθως η παράδοση γίνεται την επόμενη μέρα. Κατά 90% τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που δεν είναι θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την διαθεσιμότητα και τον χρόνο παράδοσης. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν.

Φυσικά! Εκτός απο τα ήδη έτοιμα δώρα και καλάθια κρασιών και ποτών μας μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας καλάθι ή να στείλετε μεμονωμένα κρασιά σαν δώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στην φόρμα “Σημειώσεις παραγγελίας” να γράψετε ότι είναι για δώρο και το μήνυμα που θέλετε να βάλουμε στο δώρο σας. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε την επιλογή “Αποστολή σε διαφορετική διεύθυνση” και να εισάγετε τα στοιχεία αποστολής του δώρου. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε εμείς. Και φυσικά δεν θα βάλουμε απόδειξη μέσα στο δώρο σας ούτε θα φαίνεται κάπου η τιμή των κρασιών.

Όλα τα κρασιά αποθηκεύονται σε ειδικούς χώρους με σταθερή θερμοκρασία 17 °C όπου υπάρχει ελεγχόμενη υγρασία και φωτισμός. Οι συνθήκες είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούν ακόμα και οι πιο διάσημοι παραγωγοί κρασιού για την συντήρηση ή ακόμα και παλαίωση των κρασιών τους. Μόλις λάβουμε την παραγγελίας σας και έρθει ή ώρα της αποστολής, τα κρασιά μπαίνουν σε ειδικά κουτιά και μεταφέρονται με φορτηγά όπου υπάρχουν παρόμοιες συνθήκες με τις αποθήκες μας εξασφαλίζοντας έτσι οτι θα παραλάβεται τα κρασιά σας αναλλοίωτα σαν να τα πήρατε μόλις απο τον ίδιο τον παραγωγό.

Η ομάδα του Wine Outlet αποτελείται απο ειδικούς με πάνω απο 30 χρόνια πείρα στον χώρο του κρασιού. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν άμεσα κρασιά άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Η τεράστια γκάμα κρασιών που θα βρείτε στο eshop μας έχει επιλεχθεί απο ειδικούς και το Wine Outlet εγγυάται για την υψηλή ποιότητα του κάθε κρασιού.

Επιπλέον το Wine Outlet έχει φροντίσει για την απόλυτη ασφάλεια των πελατών του και για αυτό το λόγο παρέχει 3 βαθμίδες ασφαλείας για την προστασία των συναλλαγών και των προσωπικών σας δεδομένων.