Μία Γευστική Κεχριμπάρι Ρετσίνα
Τα Οινοποιεία Στέλιου Κεχρή Κεχριμπάρι Ρετσίνα είναι ένα κρασί που παράγεται στο οινοποιείο της οικογένειας. Όλα τα κρασιά οινοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με μεγάλη φροντίδα και αγάπη. Γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.
Χαρακτήρας: Απαλό ξανθό χρώμα, αρωματισμένο με φρούτα όπως το αχλάδι, το πράσινο μήλο, το πεπόνι και νότες από θυμάρι και μαστίχα. Δροσιστική γεύση και ισορροπημένη οξύτητα. Ωραία επίγευση.
Ποικιλία: Σαββατιανό & Ροδίτης
Κατηγορία: Λευκός Ξηρός Οίνος
Προέλευση: Μακεδονία
Οινοποίηση: Κλασική μέθοδος λευκής οινοποίησης σε ανοξείδωτες δεξαμενές υπό αυστηρό θερμοκρασιακό έλεγχο, με προσθήκη ελεγχόμενης ποσότητας και υψηλής ποιότητας φρέσκου ρετσινιού κατά τη διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης.
Πρόταση σερβιρίσματος: Ταιριάζει ιδανικά με την ελληνική κουζίνα, πλούσια σε ελαιόλαδο, κρέατα στη σχάρα. Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 10-12°C
Άντρια Βενιζέλου –
Αυτή είναι απλά η ωραιότερη ρετσίνα που έχω δοκιμάσει. Δεν είναι σκληρή με κανένα τρόπο και τέλεια για να την πιείτε οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά με το μεσημεριανό γεύμα σε μια ηλιόλουστη μέρα.
Γιώργος Μεσσηνέζης –
Φρουτώδες και γλυκό. Το λατρεύω!