ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ, KAI ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ, ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΧΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ TALISKER ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Το Talisker αποστάζεται δίπλα στη θάλασσα στο Skye από το 1830, με το ναυτικό του στυλ να αντικατοπτρίζει πραγματικά το παράκτιο περιβάλλον του. Το #1 σκωτσέζικο Single Malt ουίσκι με τύρφη στην Ευρώπη και ένα από τα πιο βραβευμένα στον κόσμο.

Το Talisker είναι το παλαιότερο Single Malt Scotch Whisky που παρασκευάζεται δίπλα στη θάλασσα στις ακτές του Isle of Skye, ενός από τα πιο απομακρυσμένα, τραχιά, αλλά και όμορφα τοπία στη Σκωτία. Λίγα ουίσκι λένε την ιστορία της προέλευσής τους καλύτερα από το Talisker. Η μυρωδιά και η γεύση του συνδέουν αμέσως τον καταναλωτή με το  περιβάλλον – σαν ένα θερμό καλωσόρισμα από μια άγρια θάλασσα.

Με μια γλυκιά γεύση καπνού και πιπεριού, το Talisker είναι η τέλεια επιλογή για τους καταναλωτές που θέλουν  να εξερευνήσουν single malt ουίσκι από τα νησιά της Σκοτίας, γνωστά για το καπνιστό στυλ τους, αφού προσφέρει μια γκάμα βραβευμένων εμφιαλώσεων.

Η ΑΓΚΥΡΑ.
Το Talisker 10 Year Old είναι η κλασική εμφιάλωση του αποστακτηρίου. Έντονος θαλασσινός, πικάντικος και τυρφώδης χαρακτήρας με χαρακτηριστικό θαλασσινό αλάτι και πραγματική βύνη. Το Talisker 10 Year Old έχει ισχυρή μύτη τύρφης και θαλασσινού αλατιού, καπνιστή γλυκύτητα με γεύσεις βύνης και αναπτύσει ζεστασιά με το έντονο πιπεράτο φινίρισμα

Η ΗΡΕΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ.
Το Talisker Skye είναι ένα καλά ισορροπημένο απόσταγμα, όπως η ηρεμία μετά την καταιγίδα, παρέχοντας μια ζωηρή αλληλεπίδραση μεταξύ γλυκύτητας, καπνού και μπαχαρικών. Το Talisker Skye έχει καπνιστή γλυκύτητα, θαλασσινές νότες και πικάντικη επίγευση.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
Το Talisker Storm είναι μια έκρηξη γεύσεων. Έχει όλα τα ζεστά, καπνιστά, πιπεράτα χαρακτηριστικά που είναι τόσο χαρακτηριστικά για το αποστακτήριο. Το Talisker Storm είναι τέλεια ισορροπημένο με πιο έντονες γεύσεις τύρφης

ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
Το Port Ruighe ήταν το λιμάνι όπου συνήθιζαν να παραδίδουν το κρασί για να διανεμηθεί στο νησί του Skye. Η διπλή ωρίμανση σε παράκτιο βαρέλι προσδίδει τα χαρακτηριστικά του Talisker προσθέτοντας πλούσιες φρουτώδεις γεύσεις. Το Talisker Port Ruighe ωριμάζει διπλά σε βαρέλια Port και έχει χυμώδεις γλυκές νότες από πλούσια φρούτα μούρων.

Talisker 18  ΥΟ

Το Talisker 18 Years Old  έχει μια εκπληκτική ισορροπία γλυκύτητας και καπνού με εκλεπτισμένα κύματα γεύσης και κλασικό πιπεράτο φινίρισμα. Το Talisker 18 Year Old έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 18 χρόνια σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια για να δημιουργήσει ένα βραβευμένο ουίσκι με υπέροχη γλυκύτητα και ζεστασιά, συνυφασμένο με μόνο μια υποψία καπνού. Έχει αρώματα γλυκών δαμάσκηνων & φλούδας πορτοκαλιού, με μια νότα καπνού.

Talisker 25  ΥΟ

Εμφιαλωμένο από επαναχρησιμοποιημένα βαρέλια , το Talisker 25 Year Old είναι ένα φαινομενικά ήπιο αλλά «κατ’ εξοχήν» Talisker. Έχει παλαιωθεί για τουλάχιστον 25 χρόνια σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια για να δημιουργήσει μια ισορροπημένη, γλυκιά και ώριμη έκφραση του αποστακτηρίου μας. Το Talisker 25 Year Old είναι γλυκό στην αρχή, στη συνέχεια εμφανίζει  ξηρές , καψαλισμένες νότες με λευκό πιπέρι και τσίλι.

Εσείς ποιο θα διαλέξετε για να κλείσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

 

Αφήστε μια απάντηση