Ανακαλύψτε την Εξαιρετική Σπανιότητα του Johnnie Walker Blue Label Ghost And Rare Glenury Royal New Limited Edition

Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal παρασκευάστηκε από τον Master Blender Jim Beveridge και μια μικρή ομάδα εξειδικευμένων παραγωγών ουίσκι με τους οποίους συνεργάζεται, χρησιμοποιώντας οκτώ προσεκτικά επιλεγμένα ουίσκι από τις τέσσερις άκρες της Σκωτίας, καθώς και τρία αναντικατάστατα ουίσκι «φαντάσματα» και πέντε εξαιρετικά σπάνιες παραλλαγές από τα αποθέματα του Johnnie Walker Blue Label.

Online Αγορά

Το τρίτο edition αυτής της πολυσυζητημένης σειράς, περιορισμένης έκδοσης Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal αξιοποιεί σπάνια βαρέλια από το θρυλικό αποστακτήριο «φάντασμα» Glenury Royal. Έναν κρυμμένο θησαυρό στον κόσμο του ουίσκι, το οποίο έκλεισε το 1985. Άλλα ουίσκι «φαντάσματα» από τα αποστακτήρια Pittyvaich και Cambus εξισορροπούνται με εξαιρετικά σπάνια single malt ουίσκι από το Glen Elgin, το Glenlossie, το Inchgower και το Glenkinchie, καθώς και με ένα υπέροχο, σπάνιο grain ουίσκι από το Cameronbridge.

Η πολύχρωμη ιστορία του Glenury Royal είναι εξίσου μοναδική με τα ξεχωριστά πλούσια και φρουτώδη ουίσκι του. Ιδρύθηκε το 1825 από τον πλοίαρχο Robert Barclay, ο οποίος ήταν Μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου και ο πρώτος άνθρωπος που διένυσε μια απόσταση χιλίων μιλίων μέσα σε χίλιες ώρες. Μια τρομερή πυρκαγιά κατέστρεψε το αποστακτήριο, το οποίο όμως αναγεννήθηκε από τις στάχτες σαν φοίνικας και κατάφερε να ευημερήσει ξανά. Υπό την αυστηρή καθοδήγηση του πλοιάρχου Barclay, εξελίχθηκε σε ένα από τα μόλις τρία σκωτσέζικα αποστακτήρια που έλαβε βασιλικό ένταλμα. Σήμερα, το πνεύμα του πλοιάρχου Barclay εξακολουθεί να ζει στα εξαντλημένα αποθέματα αυτού του απίστευτου ουίσκι «φαντάσματος».

Για πολλά χρόνια, ο Jim και η μικρή ομάδα των εξειδικευμένων παραγωγών ουίσκι με τους οποίους συνεργάζεται παρακολουθούσαν προσεκτικά αυτά τα αναντικατάστατα βαρέλια παλαιωμένου ουίσκι. Τους ενθουσίαζε ο μοναδικός, αμίμητος χαρακτήρας που έδιναν τα ουίσκι «φαντάσματα», όπως το Glenury Royal, σε κάθε σταγόνα Johnnie Walker Blue Label. Αυτό το ουίσκι περιορισμένης έκδοσης εξερευνά τον βελούδινο και φρουτώδη χαρακτήρα πολλών ουίσκι από τα Highlands της Σκωτίας, όπως το χαρακτηριστικό Glenury Royal, τα οποία έχουν την ιδανική ισορροπία για την αριστοτεχνική παρασκευή του Johnnie Walker Blue Label.

Το Johnnie Walker διαθέτει πάνω από 10 εκατομμύρια βαρέλια, στα οποία ωριμάζουν single malt και grain ουίσκι από περισσότερα από 29 αποστακτήρια που βρίσκονται στις τέσσερις άκρες της Σκωτίας. Μόνο 1 στα 10.000 βαρέλια έχει τον πλούτο και το χαρακτήρα που απαιτούνται για την αριστοτεχνική παρασκευή του Johnnie Walker Blue Label, προσφέροντας βάθος χαρακτήρα και γεύσεων που δεν μπορεί να πετύχει κανένα άλλο σκωτσέζικο ουίσκι. Με αυτές τις ειδικές εκδόσεις, οι καταναλωτές θα έχουν πλέον την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν τα σπανιότερα ουίσκι από τα μοναδικά αποθέματα του Johnnie Walker.

Δείτε επίσης: Copper Dog: Για Αυτούς Που Αγαπούν τις Καλές Pub

Όφελος για πελάτες

Γιατί να το έχετε στην κάβα σας;

Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare αξιοποιεί τις δυνατότητες που δημιουργεί η παγκόσμια ανάπτυξη της κατηγορίας super deluxe ουίσκι, η οποία αντιστοιχεί σήμερα στο 42% της συνολικής αξίας της κατηγορίας σκωτσέζικων ουίσκι.

Αυτό το ουίσκι περιορισμένης έκδοσης από την κορυφαία μάρκα σκωτσέζικου ουίσκι παγκοσμίως αποτίνει φόρο τιμής στα σπανιότερα ουίσκι των αποθεμάτων του Johnnie Walker Blue Label, ενισχύοντας ειδικά τα διαπιστευτήρια ποιότητας & σπανιότητας, καθώς και την αντιληπτή αξία του Johnnie Walker Blue Label. Το β’ τρίμηνο του 2018, το Johnnie Walker Blue Label κατέγραψε αύξηση 5,1%.

Το προηγούμενο ουίσκι αυτής της limited edition σειράς, το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Port Ellen, κέρδισε πρόσφατα μετάλλιο Gold στο San Francisco World Spirits Competition 201.

Τα τελευταία 23 χρόνια, έχουν γίνει μόλις οκτώ επίσημες εμφιαλώσεις του Glenury Royal, το οποίο σημαίνει ότι αυτή η περιορισμένη έκδοση είναι μια σπάνια ευκαιρία να γευτείτε τη μοναδική γεύση αυτού του θρυλικού ουίσκι. Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε μια επίσημη εμφιάλωση του Glenury Royal για το κοινό ήταν το 2012. Πρόκειται για ένα ουίσκι 40 ετών από το οποίο κυκλοφόρησαν συνολικά μόλις 1.500 φιάλες στην τιμή των 525 λιρών Αγγλίας ανά φιάλη, η οποία ανέρχεται πλέον σε 1.075 λίρες Αγγλίας ανά φιάλη.

Δείτε επίσης: Γνωρίστε το Johnnie Walker Blue Label Timorous Beasties Limited Edition Ουίσκι

Όφελος για τον Bartender

Γιατί να το προσθέσετε στα ράφια σας;

Ευκαιρία να γευτείτε σπάνια ουίσκι “φαντάσματα”. Εξερευνήστε τις νότες πλούσιων οπωροφόρων, γλυκού μήλου και απαλού βερίκοκου του Glenury Royal με εξαιρετικά ισορροπημένη γεύση. Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal, που εμφιαλώνεται με αλκοολικό βαθμό 43,8%, έχει νότες πλούσιων οπωροφόρων, γλυκού μήλου και απαλού βερίκοκου που αναδεικνύονται υπέροχα από την κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και το butterscotch.

Μια άριστη προσθήκη σε όλα τα ράφια. Ανακαλύψτε αν μπορούν οι πελάτες σας να προσδιορίσουν πού βρίσκονται τα αποστακτήρια στο χάρτη της Σκωτίας πάνω στη φιάλη.

Όφελος για καταναλωτές

Γιατί να το αγοράσετε;

Το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal είναι μια σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσετε τον χαρακτήρα ουίσκι που προέρχονται από αποστακτήρια των οποίων το πνεύμα εξακολουθεί να ζει στα εξαντλημένα αποθέματα ώριμων “ουίσκι-φαντασμάτων”, με πρωταγωνιστή το Glenury Royal.

Αυτό το ουίσκι, που παρασκευάζεται προσεκτικά σε μικρές παρτίδες από τον Master Blender Jim Beveridge και την ομάδα εξειδικευμένων παραγωγών ουίσκι με τους οποίους συνεργάζεται, θα σαγηνεύσει τόσο τους γνώστες του ουίσκι, όσο και τους λάτρεις των luxury ποτών.

Μια προσθήκη που ταιριάζει απόλυτα στη συλλογή σας, το Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal είναι ένα εξαιρετικό ουίσκι που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα της συλλογής σας.

Στην καρδιά αυτού του χαρμανιού βρίσκεται ένα υπέροχο single malt από το αποστακτήριο Glenury Royal που έκλεισε το 1985, το οποίο δίνει απαλή επίγευση διακριτικών μπαχαρικών σε αυτό το απόλυτα ισορροπημένο σκωτσέζικο ουίσκι.

Το Glenury Royal εξισορροπείται από τα grain ουίσκι των αποστακτηρίων Cambus και Cameronbridge, καθώς και από άλλες πέντε εξαιρετικά σπάνιες εκφάνσεις malt ουίσκι των σπουδαίων αποστακτηρίων Glen Elgin, Inchgower, Glenlossie, Pittyvaich και Glenkinchie.

Εξατομικευμένες, αριθμημένες φιάλες με τον χάρτη της Σκωτίας στον οποίο εμφανίζονται όλα τα αποστακτήρια που περιλαμβάνονται στο ουίσκι.

Γευστικές νότες

Οι πλούσιες νότες οπωροφόρων, γλυκού μήλου και απαλού βερίκοκου από το Glenury Royal αναδεικνύονται υπέροχα από την κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και το butterscotch των αποστακτηρίων Cambus και Cameronbridge.

Άλλα σπάνια ουίσκι από τα αποστακτήρια Glen Elgin, Inchgower, Glenlossie, Pittyvaich και Glenkinchie προσθέτουν κύματα βανίλιας, μελιού ερείκης και αποξηραμένων φρούτων. Όλα αυτά συνδυάζονται με βελούδινες στρώσεις μαύρης σοκολάτας και ξηρών καρπών, για να δημιουργήσουν μια απόλυτα ισορροπημένη έκφανση αυτού του αναντικατάστατου ουίσκι «φαντάσματος».

Ιδανικά απολαμβάνεται σκέτο, πίνοντας εναλλάξ γουλιές από παγωμένο νερό.

Johnnie Walker Blue Label Ghost and Rare Glenury Royal Ουίσκι 700ml

Αφήστε μια απάντηση